+40.727137637 spesinvest@gmail.com Spes Invest

Despre SPES INVEST

În cei peste 10 ani de activitate ca echipă, SC SPES INVEST SRL a elaborat și implementat cereri de finanțare în valoare de peste 83 milioane de euro.

Obiectiv

Încă de la înființare, din 2007, Obiectivul SPES INVEST este de a asigura servicii de consultanță și management la standarde înalte de calitate și profesionalism pentru persoane fizice și juridice din domeniile public și privat.

Ne asigurăm că toți clienții noștri sunt primii care beneficiază de informații actualizate privind oportunitățile prin care se pot dezvolta. SPES INVEST nu este un simplu prestator de servicii este un partener amabil și prompt care își desfășoară activitatea cu profesionalism, corectitudine și în baza unor principii de echitate și confidențialitate. Însoțim clienții pe tot parcursul procesului de transformare a ideilor, viziunilor în realitate. Nu suntem magicieni, dar suntem creativi și orientați spre a ne sprijini clienții în vederea rezolvării cerințelor și necesităților acestora.”

Misiune

Misiunea SPES INVEST este să asigure, în condiții de confidențialitate, servicii de înaltă calitate, cu respectarea principiilor și procedurilor instituțiilor finanțatoare, ceea ce contribuie substanțial la creșterea șanselor de obținere a finanțărilor nerambursabile vizate.

Viziune

Viziunea noastră este să fim o companie de consultanță care să se înscrie în topul opțiunilor autorităților publice locale și companiilor private, bazându-ne pe experiențele de succes pe care le-am avut atât cu autorități publice locale cât și cu companii private.


Echipa SPES INVEST

  • Codruța M. MEȘTER

    Consultant senior fonduri europene

  • Radu O. CHINDE

    Consultant senior fonduri europene

  • Lucia ŞTEF

    Consultant senior fonduri europene
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

DOTARE CU ECHIPAMENTE TIC ŞI CONECTARE LA INTERNET PENTRU CONSULTANŢĂ LA STANDARDE EUROPENE

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României