+40.727137637 spesinvest@gmail.com Spes Invest

Codruta M. MESTERSunt de profesie jurist și am peste 12 ani experienţă în management de proiect pentru companii, autorităţi publice și structuri guvernamentale, am fost consilier în cadrul Compartimentului de integrare europeană al Instituției Prefectului, județul Bihor în perioada 2004 – 2008 iar de atunci conduc echipa SPES INVEST precum și a multor clienți, în gestionarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă. Am competențe în achiziții publice, management de proiect, management, competențe antreprenoriale, formare, coaching și evaluarea proiectelor.

În anul 2005 am obținut competența de manager de proiect la nivel naţional și în 2010 la nivel internaţional și am o experienţă de peste 12 ani în formare pentru administrații publice locale, instituții publice, firme și persoane fizice. Primul proiect scris și câștigat a fost în 2004 și a fost unul destinat creării în cadrul administrației publice locale a unei rețele de specialiști în accesarea și implementarea proiectelor, de atunci am înțeles importanța utilizării fondurilor europene și mi-am dorit să fiu un pion activ în atragerea lor. Ulterior am fost coordonator asistent al Centrului de Informare pentru Dezvoltare Durabilă Bihor, coordonatorul grupului judeţean de consultanţă şi asistenţă tehnică privind Programul SAPARD – cu atribuţii specifice în deblocarea proiectelor implementate de administraţia publică locală din judeţul Bihor, coordonator al echipei de lucru pentru realizarea ghidului investitorului precum și membru în echipa de elaborare a ghidului în vederea realizării strategiilor de dezvoltare locală. Am scris zeci de cereri de finanţare și m-am implicat în implementarea unui număr foarte mare de proiecte finanțate din SAPARD, PHARE, POSDRU, POR, POSCCE, FEADR, HURO CBC, POCU, PNDR etc.

Am ales să ne ocupăm și de formare pentru că foarte mulți clienți sau persoane cu care am colaborat își doresc să cunoască experiențele noastre și cum cei care mă cunosc știu că nu mă pot abține să nu împărtășesc lucrurile bune, abia aștept să alegeți să colaborăm într-o manieră optimistă, dinamică și practică.
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

DOTARE CU ECHIPAMENTE TIC ŞI CONECTARE LA INTERNET PENTRU CONSULTANŢĂ LA STANDARDE EUROPENE

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României